Kwaliteit – Tandarts Dodewaard – Dodewaard

Kwaliteit

Bij Tandarts Dodewaard bent u verzekerd van een kwalitatief hoge dienstverlening.
Zo wordt de richtlijn “Infectiepreventie in de tandheelkundige praktijk” nauwkeurig nageleefd. De veiligheid en hygiëne van praktijkruimte, middelen en apparatuur zijn gewaarborgd.

Doormiddel van het volgen van cursussen (door tandarts en assistenten) wordt ervoor gezorgd dat de kennis ‘up-to- date’ blijft.

Verder kent Tandarts Dodewaard geen wachttijden wat betreft het inplannen van afspraken. Afspraken voor controles kunnen altijd binnen vijf werkdagen plaatsvinden. Voor bijvoorbeeld vullingen wordt u binnen 10 werkdagen een mogelijkheid geboden. Ook werkt het planningssysteem van onze praktijk zodanig, dat wachttijden in de wachtkamer tot een minimum beperkt worden. Patiënten worden op tijd de behandelkamer binnen geroepen; de wachttijd bedraagt hooguit vijf minuten.

Patiënten die hun pijnklacht ’s morgens voor 9.00 uur gemeld hebben, krijgen dezelfde dag een afspraak. Is er sprake van een ongeval, dan kan de patiënt gelijk terecht. Buiten de reguliere openingstijden worden spoedeisende klachten in behandeling genomen door de Tandartsenpost in het ziekenhuis de Gelderse Vallei te Ede.

De praktijk is goed toegankelijk voor mindervaliden, waaronder rolstoelgebruikers.